Slăbește sigur cu ajutorul hipnoterapiei folosind inelul gastric virtual

Inelul gastric virtual este o tehnică non-chirurgicală, care foloseşte puterea hipnozei, precum şi tehnici de terapie cognitiv-comportamentală şi programare neuro-lingvistică, pentru a-ţi convinge mintea că ţi-a fost pus un inel de silicon în jurul stomacului.

În România, stilul de viata si cel alimentar este este din ce in ce mai greu de controlat, un adult din trei este supraponderal, iar 15% dintre români sunt obezi.

Multe persoane apeleaza la mancare ca la un instrument de destresare, de eliberare de emotiile care le creeaza o stare de disconfort foarte mare. O data cu aceasta actiune creierul inregistreaza si transmite o stare de bine, de liniste, de bucurie si astfel multe persoane ajung sa manance mai mult decat au nevoie, cand nu au nevoie, cand le cere mintea si nu corpul. Acest mesaj transmis de minte, de a manca pentru a obtine o stare de bine si de multumire conduce la cresterea in greutate si de aici la obezitate. Specialistii spun ca o data ce te hranesti nu ai cum sa te ingrasi, dar daca mananci pentru a te elibera de o emotie cum ar fi stresul, atunci apare acest fenomen numit supraponderabilitate si ulterior obezitate.

Tehnica Inelul gastric virtual se foloseşte de puterea minţii pentru a reorganiza modul de alimentatie la nivel subconstient dar si felul în care te gândeşti la mâncare. Prin intermediul hipnozei, convingi creierul că stomacul este plin după ce ai mancat o cantitate mica de mancare, sprijinindu-te in a-ti recastiga controlul asupra corpului in modul cel mai sigur, natural si firesc.

Rezultatele aplicarii unei astfel de hipnoterapii au aratat un succes foarte mare in randul persoanelor care s-au luptat cu kilogramelein plus, determinand obtinerea unor beneficii asemanatoare unei operatii de instalate a unui inel gastric fara sa treci printr-o astfel de interventie chirurgicala propriu-zisa si fara sa suporti costurile ridicate aferente unei operatii de acest fel.

Sheila Granger este creatoarea tehnicii Inel Gastric Virtual și e recunoscută la nivel  internațional pentru realizările sale extraordinare în acest domeniu.Originară din Marea Britanie, Sheila a susținut trainingul de Certificare în tehnica Inel Gastric Virtual pe toate continentele pregătind mai mult de 900 de oameni,  printre acestia numarandu-ma si eu, psihoterapeut si hipnoterapeut Camelia Mirica.

Metoda consta in patru sedinte de hipnoza insotite de un cd care va fi ascultat zilnic, aducand  o pierdere de 3-4 kg in prima saptamana.